3 ting du skal huske før clubben

Det er endelig blevet fredag og du kan ikke vente med at ramme byen med alle dine veninder. Planlægningen har stået på længe og det ligner det bliver en episk aften. Der er dog nogle ting du skal huske inden du rammer byen. Her er 3 ting der er gode at tænke på inden:

Pre-drinks

Det er ikke nogen hemmelighed, at det kan blive en dyr affære at tage på club. Selvom det at blive fuld ikke skal være målet for aftenen er der uden tvivl brug for flere drinks, hvis man skal holde twerken kørende de næste mange timer. Vi har nok alle vågnet efter en fed aften og kigget på bankkontoen og været i chok over resultatet. Derfor anbefaler vi kraftigt herfra at man skal holde en lille pre-fest. Dette kan være enten med et par venner eller en decideret fest inden man hopper videre i byen. Her er der mulighed for at gå i netto og købe ind til aftenen. Her kan man få nogenlunde 10x så meget for pengene end man kan i byen. Det er også lidt sjovere at tage ud med et lille buzz på. Så sør for at få nogle pre-drinks så i sparer penge og for en ekstra hyggelig aften.

Make-up

Make-up er essentielt inden du tager ud. Her gælder det jo om at se så godt ud som muligt. Om det er for en selv eller for andre er det vigtigt man føler sig godt tilpas. De vigtige ingredienser er Foundation, øjenskygge og mascara. Prisen her betyder ikke noget så længe man får et fedt look. Det kan være med Revitalashs fede mascaraer eller L´oreals lækre foundations. Så længe du ved hvordan dit look skal være, er mærket ligegyldigt i den sidste ende.

Tøjet

Vær tilpas i det du har på. Det er selvfølgelig sjovt at klæde sig ekstra lækker til byen, men husk nu at være tilpas i det du har på. Der bliver garanteret danset en masse, så måske skal stiletterne blive hjemme denne gang. Sørg for en lækker rar kjole, så kan det ikke gå helt galt.