3 tips til din sundhed

Mangler du inspiration til, hvordan du kan blive en lille smule sundere og få mere energi i hverdagen uden at fylde dig med energidrikke og hurtige kulhydrater? Så læs med her, hvor vi ser på tre ting, der kan hjælpe dig til mere sundhed.

Sundhed er mange ting og kan ikke koges ned til en smoothie lavet i en blender vitamix men hænger også sammen med andre ting, som vi selv har mulighed for at påvirke. Som det første, når man ønsker en sund krop, bør man skrotte tobakken, men også andre ting er i spil.

Kost, motion og søvn

En sund kost er helt afgørende for at være og føle sig sund. Varierede måltider med masser af fibre og protein, mineraler og vitaminer bør være af høj prioritet, når man ønsker at leve sundt. Det behøver ikke være klidkiks og brune ris hele vejen igennem, nej du kan også få brændstof med f.eks. en lækker smoothie. Her får du brug for en blender, og med stor kraft blender vitamix dine smoothies, så du kan være sund på den velsmagende måde.

En blender vitamix kan også bruges til meget andet end smoothies, f.eks. linsesuppe, nøddesmør eller en hurtig is af frosne bær. Til nøddesmør kræves der mange hestekræfter, da det tager tid at trække olien ud af nødderne, og en blender vitamix er en af de få blendere, der har nok styrke til at klare denne opgave. Nok tager det tid, men belønningen er stor, når æblebådene dyppes i det lækre mandelsmør eller måske græskarkernesmør og smagen rammer din mund.

Søvn og motion spiller også en stor rolle, når vi taler sundhed. De senere år har videnskaben gjort store opdagelser omkring, hvor vigtigt nok og god søvn er. Dette er en faktor, der ikke kan undervurderes, og den bør derfor prioriteres højt. Daglig motion bør man også indtænke i sine rutiner, f.eks. ved at cykle på arbejde eller gå en tur hver dag.

Det kan virke uoverskueligt med alt det, der skal til for at blive sund, men lidt har også ret, og ved gradvist at introducere nogle gode vaner vil man hurtige se og mærke resultater.