Barselsgaveidéer du kan forære de nybagte forældre

Det er meget normalt, at man har en gave med til de nybagte forældre og deres lille ny, første gang man kommer forbi på barselsvisit. Det er en stor begivenhed at blive forældre, og det skal selvfølgelig fejres. Men hvad giver man sådan nogle nybagte forældre og deres lille øjesten? Uanset om man selv har børn eller ej, kan det være svært at navigere i alt det, som man i dag kan købe til babyer. Der findes nemlig et utal af forskellige modeller barnevogne, størrelser babytøj og alt det andet, som man nu skal bruge til en baby. Det er svært at finde hoved og hale i for både forældrene og de nærmeste, som gerne vil købe en gave. Som udefrakommende er det heller ikke til at vide, hvad forældrene allerede har købt og hvad de muligvis står og mangler. 
Så for at gøre gavekøbet så nemt som muligt, har vi her samlet tre barselsgaveidéer, som egner sig rigtig godt til netop dette formål. Og så er alle tre ting noget, som de fleste forældre nok ikke har købt allerede.

Fødselsplakat

Den første gaveidé på listen, er en fødselsplakat til børneværelset. En fødselsplakat er en helt unik og personlig plakat, da den laves ud fra barnets fødselsoplysninger. Man vælger selv hvilke fine illustrationer, man ønsker på sin fødselsplakat, og derudover kommer barnets navn, vægt, længde og fødselsdato dato til at stå derpå. En fødselsplakat er både moderne og flot udført, og vil se rigtig flot ud på væggen i alle børneværelser. Og så er den helt perfekt til at minde de nybagte forældre om den dag deres lille vidunder kom til verden. Fødselsplakaterne kommer i mange designs, størrelser og farver, så du skal blot vælge den, som du synes passer bedst til barnet.

Barselspakke

Den anden gaveidé vi vil præsentere dig for, er en barselspakke. Denne type gave er blevet enormt populær over de sidste par år, og det forstår vi godt. En barselspakke kan bestå af mange forskellige ting, og det kan både være noget tiltænkt babyen og noget tiltænkt forældrene. Det smarte ved denne type gave er, at man blot bestiller den på nettet, hvor man også kan se det store udvalg. Du kan også sammensætte din egen barselspakke, hvis du ikke er helt tilfreds med indholdet i de færdigpakkede gaveæsker. 

Scrapbog

Den sidste gaveidé for denne opgang er en scrapbog. Det er dog ikke en helt almindelig scrapbog, men én hvori man nedskriver tanker og følelser omkring ens graviditet, fødsel og de første måneder af barnets liv. Man kan vedlægge billeder i scrapbogen, og skrive små, sjove historier oplevet i hverdagen. Scrapbogen virker måske ubetydelig, men mange forældre synes det er dejligt, at de kan mindes alle de specielle skridt i barnets første måneder. Som nybagte forældre sker der nemlig så mange ting, at det kan være svært at holde styr på og mindes senere, og så er det jo godt at have det nedskrevet på papir. En undervurderet barselsgave, som mange vil blive rigtig glade for både på kort og lang sigt.