Bestil energimærkning online ved salg af din bolig

Står du og skal sælge din bolig? Så er du måske allerede klar over hvor mange dokumenter, der skal udfyldes og underskrives, før du er klar til at sælge. Der er lovgivning, som skal overholdes, og det kan godt være lidt svært at overskue, hvis man ikke har prøvet det før. Men med hjælp fra kyndige eksperter kan man alligevel forholdsvishurtigt blive klar. Der er heldigvis erfarne folk til rådighed, hvis man har brug for hjælp til at komme lovgivningen i møde.

Og det har man som regel. Energimærkning skal foretages af uvildige eksperter, og det er sælger, der må stå for udgifterne i den forbindelse. Man kan ikke, som sælger, selv udarbejde en Energimærkning. Der skal en uvildig ekspert ind over, så man er sikker på at alt bliver gjort rigtigt og uden hensyn til den ene eller anden part. Så man må have fat i en specialist, der kan komme og besigtige boligen og foretage den lovpligtige Energimærkning.

Et overblik over forbruget i boligen

Energimærkning indebærer at en ekspert kommer ud og besigtiger boligen. Eksperten foretager målinger af varmeudslip og lavet beregninger, der kan give et rimeligt nøjagtigt billede af de årlige energiudgifter i boligen. Eksperten vil også fremkomme med forslag til forbedringer, som kan nedbringe forbruget af energi. I den forbindelse vil der blive anført prisoverslag på omkostningerne, og der vil blive foretaget et skøn over, om det er rentabelt at gennemføre disse. Under besøget vil det naturligvis være muligt for sælger at stille spørgsmål.

Bestil energimærkning online

Hos botjek.dk er det muligt at udfylde en formular, hvor man anmoder om at blive kontaktet. Dette vil så ske inden for 24 timer. Man aftaler dato og tid for besøget, og efter besøget går der maksimalt 48 timer, før man har fået udarbejdet og fremsendt sin Energimærkning. Det hele foregår meget professionelt og med høj effektivitet.

Energimærkning er et meget vigtigt redskab for køber, der kan bruge de anførte beregninger til at lave et budget. Hvis budgettet kan rummes i købers økonomi, er man muligvis tættere på et salg af sin bolig.