Den nye Ford Fiesta er en bil for alle

Bilen er, næst efter hunden, menneskets bedste ven. Det er den, der kører og til og fra jobbet, og det er den, der bringer os frem og tilbage, når vi skal handle i et af landets store shoppingscentre. Det er også bilen, vi sætter os ind i, når vi skal besøge venner eller slægtninge i fjerne egne, eller når vi skal en tur i skoven med familien. Jo, bilen betyder en hel del i vores liv. Hele familien har glæde af den gode firehjulede ven, der altid starter, og er klar på nye eventyr.

En Ford Fiesta er indbegrebet af sådan en ven. En Ford Fiesta har alle de egenskaber, der skal til for at blive en god ven af familien, og nu har den endda 40-års jubilæum. 40 år på landevejene, det er ret godt gået for en bilmodel. Og denne her er nærmest legendarisk. Der er helt sikkert ikke mange danskere, der ikke ved, hvad man snakker om, når man siger Ford Fiesta. Og siden debuten for 40 år siden, har denne bilmodel været en succes, som har appelleret til et bredt publikum.

God plads til alle

Selv om Ford Fiesta er en forholdsvis kompakt bil, så har den plads til både passagerer og bagage. For den lille familie, eller det barnløse par, er denne bil perfekt. Den kommer let omkring i byerne, men har samtidigt både komfort og kræfter til en længere tur ud på de danske landeveje, og længere endnu, hvis det skal være. Den har et frisk, sporty look, og man sidder godt i den lækre kabine, som er udstyret med alt hvad man har brug for af ny teknologi og klassisk komfort.

Se den på nettet hos Bjarne Nielsen

Hos bn.dk kan man finde masser af dejlige biler til salg. Herunder naturligvis også den nye Ford Fiesta. Der er flere forskellige måder at finansiere sit køb på, herunder også leasing, som stadig er meget populært. Og man kan skrive til kundeservice, hvis man har spørgsmål, eller ønsker at booke en prøvetur. Det er ganske enkelt og lige til.