En debattør taler ud

Nogle kan lide gode historier, som er opdigtet af en fantastisk fortæller, andre foretrækker historiske bøger, der har rod i virkelige hændelser. Atter andre læser faglitteratur om deres yndlingsemner, og så er der em, der godt kan lide bøger, som tager fat på de problemer vores samfund står med i dag. Der er meget at vælge imellem, men det er jo kun en fordel for alle os, der elsker at forskanse os i en god stol, med en god bog, og lade alt udenom fare.

Der er ikke mange danskere, som ikke kender Svend Brinkmann. Den kendte psykolog har i den grad bidraget til debatten om vor moderne samfunds udvikling og de genvordigheder, vi står midt i. Svend Brinkmann kan sige tingene, så vi forstår det. Han har en evne til at se vores små og store fejltagelser og sætte dem til debat, så vi virkelig får øje på dem. Man kan være enig eller uenig med ham, men man kan ikke tage fra ham, at han ofte har en god pointe med de problematikker han stiller op.

Find hans bøger online

På få år har Svend Brinkmann skrevet en række meget interessante bøger for os danskere, som er vedkommende og interessante at læse. Man kan blandt andet nævne hans bog, Nej, som handler om at tage nej-hatten på i stedet for ja-hatten. Det viste sig faktisk at være en meget god idé i visse situationer, og det var befriende at Svend Brinkmann bragte det op, så alle kunne se det.

Hos Bog & Idé kan du finde de interessante bøger af Svend Brinkmann. De kan købes hos boghandleren, både fysisk og online. Det er spændende læsning, som får læseren ti at tænke på nye måder. Det kan jo være meget sundt for os alle. Om man er uenig med Svend Brinkmann eller ej, så er han dog altid vedkommende og relevant at læse.

Det der samfund

For langt de fleste af os holder jo meget af vores danske samfundsmodel, og vil gerne være med til at udvikle den, så den bliver endnu bedre. Og det kan vi kun, hvis vi tør diskutere tingene.