Er du vild med golf?

Hvis du er vild med golf, så er det en god idé med et golfophold, hvor du kan nyde de smukke, grønne arealer og udvikle dit spil under de mest optimale betingelser. I Nordjylland findes et af de fineste steder for golf i riget. Her kan du også kombinere dine bedrifter på greenen med lækker mad og andre fantastiske oplevelser. Du vil helt sikkert komme hjem med den indre rygsæk fuld af oplevelser og gode golfminder.

Der er vel ikke noget bedre end at skue ud over en golfbane og vide, at den skal man indtage og nyde. Hos Himmerland præsenteres du for det perfekte golfophold Nordjylland. Et koncept for golfglade mennesker. Med golfophold Nordjylland får du mulighed for at slippe din indre golfhund løs på de vidtstrakte arealer i det nordjyske landskab. Du kan virkelig få golfet igennem med et golfophold Nordjylland.

Whole in one

Du kan få det hele i en pakke, eller vælge mellem forskellige specialbyggede pakker i Himmerlands golfophold Nordjylland. Om du vil klare det meste selv, eller have golfbil til rådighed, der findes en pakke, som passer lige præcis til dig og dit temperament. Du kan også vælge at spise på vores lækre spisesteder. Her vil du få smagsoplevelser af fineste karat.

Du kan vælge et venindeophold med golfophold Nordjylland. Her kan du og veninderne dyste og hygge jer sammen i det skønne landskab. Ja, du kan få alt den forkælelse du behøver, og Himmerlands besætning vil få dig til at føle dig velkommen ombord. Glæd dig og nyd det. Det bliver helt sikkert godt.

Grønne arealer er sundt for sjælen

Det er så sundt at spille golf. Du bliver et nyt og bedre menneske efter en god bane og dine indre batterier bliver fuldt opladt af et golfophold Nordjylland fra Himmerland. Du vil mærke det, mens du er på banen og du vil i den grad føle det, når du er hjemme igen. Du er fit for fight til en ny dans med hverdagen og alt hvad den indebærer af udfordringer. Tag til Nordjylland og fyld din sjæl med gode golfminder.