Få mest muligt ud af din have ? se de gode tips her

Haven skal gerne være et dejligt sted at være. De lune sommerdage i haven, grillaftener og masser af liv og glade dage. Det er vist opskriften på en dansk sommer, hvis man spørger danskerne selv. Hvis du er så heldig at have en have, så er det med at få udnyttet den mest muligt. Der er rigtigt mange ting, som du kan gøre for at dekorere haven, eller bruge den til at så eller plante grønt og frugt. Læs med her.

Sådan planter du læggekartofler

Findes der noget bedre end hjemmedyrkede grøntsager? Når du alligevel har en have, hvorfor så ikke dyrke dine egne kartofler, med læggekartofler. Læggekartofler giver nemlig super lækre hjemmedyrkede kartofler. Læggekartofler findes i flere varianter alt efter, hvad man er til. Man kan blandt andet få læggekartofler i sorten ?asparges?, som du måske på forhånd kender til.

Kartofler er noget, som danskerne spiser mange af. Ved at dyrke dem selv, kan du glæde din gæster med grillmad og ny opgravede kartofler. Der er mange ting, som du kan dyrke i haven og hvis du mangler inspiration så kig forbi Plantorama?s hjemmeside.

Planlæg hvordan haven skal se ud til næste år

Hvis du har nogle ønsker om at plante nye træer, buske eller blomster, så kan det være en god idé at kigge på vejledningerne. Det kan nemlig variere, hvornår de forskellige varianter skal udplantes. Måske drømmer du om nogle nye frugttræer du gerne vil have glæde af i fremtiden? Det kan også være, at der er nogle bestemte blomster som du gerne vil se i udspring til næste forår.

Udover planter, blomster og træer i haven er det selvfølgelig også vigtigt, at der er noget at sidde på. Havemøblerne spiller også en stor rolle, hvor det nok er at foretrække, at man vælger nogle i god kvalitet med komfort. Det kan også være en idé ag investere i et par liggestole, så man kan sole sig. Hvis der er børn i huset, så kan det også være, at en oppustelig pool er sagen. Med en pool, kan børnene bruge timevis i vandet og nyde den danske sommer fuldt ud.