Giv dit hus nyt liv

Oplever du at facaden på huset er falmet og ikke helt står så skarpt som det gjorde da du lige havde købt det. Eller måske er du bare blevet træt af at kigge på den samme grå farve? Frygt ej. Murmaling kan blive din redning.

En god klat maling kan gøre store underværker også når det gælder facaden på dit hus. Jotun murmaling er særligt velegnet til at male på bygningers ydervægge. Med Jotun murmaling er du derfor sikker på at opnå et skinnende resultat, hvor huset kan blive så godt som nyt igen.

Find den perfekt farve

Jotun murmaling fås i mange forskellige farver og nuancer, så du er sikker på at kunne finde den helt rigtige til din hustype og stil. De klassiske murmalingsfarver som hvid og grå egner sig godt hvis huset blot trænger til en opfriskning, eller blot har nogle få ujævne falmende områder som kunne bruge en ny omgang. Er du mere modig anlagt kan du også vælge at springe ud i en kulørt farve, som vil gøre naboerne grønne af misundelse. De seneste år har særligt farven blå vundet frem hos mange. Dette kan være et friskt pust hvis man virkelig bare er træt af facadens ydre. Med Jotuns murmalig kan du  billigt og effektivt foretage en mindre renovering som ikke kræver de store ressourcer.

Undersøg husets facade

Det er meget naturligt at facaden på huset med årene falmer. Inden du begynder det helt store pensler arbejde er det dog vigtigt at du forinden undersøger hvilke materialer dine ydervægge er lavet af for at få det bedste resultat. Jotun murmaling egner sig særligt godt til mursten, beton og puds. Har du derimod en facade af træ eller fibercement vil murmaling ikke være den optimale løsning. Derudover er det vigtigt at finde noget maling af høj kvalitet. Jotuns murmaling egner sig godt til det danske klima og er både vandafvisende og åndbart.

Klar, parat start

Når du har fået styr på farvevalget og facadens materiale, så er det bare med at komme i gang. Processen adskiller sig ikke fra mange andre malerprojekter og er derfor forholdsvis simpel at gå til. Tænk på, selv den mindste ting kan føre til den største forskel.