Har du styr på alt til baby?

Der er utrolig mange ting, man skal have styr på, når der kommer en lille ny, og det ofte være vanskeligt at finde ud af, om man mon har alle de nødvendige ting, der skal til i den første nye og spændende tid. Der findes diverse babylister og huskelister med alverdens ting og sager, du kan anskaffe dig, inden baby kommer til verden, men det er ikke alle tingene, der er lige absolut nødvendige for dig og din lille familie, så derfor er det vigtigt at gøre op med sig selv, hvad du tænker, at du skal bruge og ikke bruge. MEN det er selvfølgelig nemmere sagt end gjort, hvis man er førstegangsforælder, fordi hvordan ved man lige, hvad man får brug for? En god idé er at spørge venner og familie, om de vil dele ud af deres erfaringer, og ellers kan du med fordel forsøge at sætte dig ind i, hvordan jeres nye hverdag bliver og se, om du på den måde kan regne ud, hvilke ting der bliver nødvendige for jer. Udover det kan du nedenfor læse om nogle ting, som du med stor sandsynlighed endnu ikke har tænkt på.

Den første nødvendige ting er genanvendelige vaskeklude. Disse fås i alle mulige forskellige størrelser og farver, men det mest optimale materiale er økologisk bomuld. Køber du nogle af god kvalitet, kan de holde i rigtig mange år, og på den måde sparer du penge ved ikke konstant at skulle ud at købe engangsklude, men du gør samtidig også dit barns hud en tjeneste ved blot at bruge naturmateriale og varmt vand. Og som en ekstra stor bonus gør du tilmed også miljøet en tjeneste. Win-win!

Det er rigtig hyggeligt at ?bygge rede?, inden baby melder sin ankomst, og det kan man blandt andet gøre ved at lave et rigtig hyggeligt børneværelse ? eller hjørne. En fødselsplakat er særdeles velegnet til dette formål, for her med en fødselsplakat har du en unik og personlig ting, som kun tilhører din datter eller søn. En fødselsplakat indeholder barnets fulde navn, fødetid, – dato, – vægt, – og længde, og du er selv med til at designe den, så din fødselsplakat bliver lige, som du vil have den. Du kan vælge imellem en masse skønne farver og designs, og så er en fødselsplakat også en ideel gave til barnedåb eller som barselsgave.

Placerer du barnevognen udenfor til dagligt? Det kan være fordi, du bor i lejlighed, eller hvis du besøger en café, der ikke har plads til, at du medbringer vognen indenfor, så er det en rigtig god idé at købe en god og solid kæde, som altid ligger i vognen. På den måde kan du til enhver tid låse din barnevogn fast til noget, så du ikke skal bekymre dig om, om der er nogen, der render med den. Barnevogne er rigtig dyre, og selvom dit forsikringsselskab dækker dine omkostninger ved et eventuelt tyveri, er det bare en rigtig træls situation at stå i, når man bruger den meget i hverdagen.