Når Fjollede Aftaler Bliver til Virkelighed

Vi har nok alle sammen prøvet at lave en eller anden aftale for sjov skyld, uden at vi egentligt havde tænkt os, at den skulle overholdes. Det er typisk i situationer, hvor præmissen for den såkaldte ?aftale? virker urealistisk, og aftalen derfor antages aldrig nogensinde at ville få konsekvenser. Nu hvor jeg beskriver det på sådan et abstrakt plan, er det nok egentligt ikke sikkert, at du sådan lige umiddelbart kan nikke genkendende til det. Så lad os gøre det kort og konkret:

Omkring 3 måneder efter, at min kæreste og jeg begyndte at komme sammen, sad vi og så en eller anden film i fjernsynet. Det var noget James Bond eller lignende: det var i hvert fald en super maskulin agent, som gik og charmerede alle de smukke piger. Jeg lagde mærke til, at der særligt var én af disse gudeskønne kvinder, som min kæreste ikke kunne lade være med at stirre på. Jeg er ikke rigtigt den jaloux type – og da slet ikke når det er objektivt smukke mennesker i en film der bliver gloet på – men jeg prikkede selvfølgeligt lidt til ham for sjov alligevel. Jeg spurgte om han ville droppe mig for hende, hvis han engang mødte hende i virkeligheden, og hun var interesseret. Han har samme humor som mig, så han prikkede igen, og sagde ?Selvfølgeligt da! Du ville da også droppe mig for Brad Pitt, ville du ikke??

Det udviklede sig til mere drilleri, og til sidst mundede det ud i en aftale. Vi kunne hver især vælge 3 kendte mennesker, som det ville være ?okay? at vi var sammen med, hvis vi fik muligheden. Han var hurtig til at smide navne på sin liste, men jeg vidste ikke rigtigt hvad jeg skulle gøre af mig selv. Jeg er ikke super fascineret af skuespillere, og ved ikke hvad halvdelen af dem hedder. Så efter Brad Pitt og Leonardo Di?Caprio var smidt på listen, vidste jeg ikke rigtigt hvem ellers jeg skulle have derpå. Jeg sad og stirrede ud af vinduet, og så pludseligt det store Bjarne Nielsen Biler skilt ude i horisonten. Ja, hvorfor ikke? Bjarne Nielsen tæller vel som en kendt person, og han ville måske kunne give mig en flot bil i gave, hvis vi endte med at date!

Men det var så her det sjove stoppede, åbenbart. Min kæreste fandt det åbenbart alt for sandsynligt, at jeg kunne møde den her Bjarne Nielsen gut, og at han med sikkerhed ville falde for mig (jeg tog det som en kompliment!), og nu var han sur og jaloux. Så det endte med, at vi begge to brændte vores lister, og lovede at være hinanden tro uanset hvor kendt, rig eller flot en fremmed person vi mødte. Det var nok egentligt den bedst mulige slutning på sådan en lille joke af en aftale.