Overrask Din Kæreste med Disse Mandlige Julegaver

Der er stadig et stykke tid til jul, men jeg er allerede godt og grundigt i gang med at få styr på gaverne og alt det andet. Det er nemlig en stressende tid, og jeg kan slet ikke holde ud, at gøre alting i sidste øjeblik. Hvis jeg først føler mig presset, så er der kun to muligheder: enten går jeg helt ned, og ellers laver jeg en masse kompromiser, som jeg kommer til at fortryde senere.

Sidste år var jeg ikke ude i særligt god tid, og det betød blandt andet, at jeg endte med at gå på kompromis med gaven til min kæreste. Han er ikke rigtigt typen der skriver ønskeseddel, så der var ikke nogen nem og hurtig løsning til en acceptabel gave. Normalt er jeg glad for at shoppe, og elsker at rode rundt ind til jeg finder det helt rigtige. Men sidste år var der simpelthen for meget at se til, og alt hvad der hed kreativ tænkning var for længst røget ud af vinduet. Jeg anede ikke hvad jeg skulle stille op, og endte med at købe ham den nok mest kedelige og intetsigende julegave nogensinde. Han smilede og sagde tak, men i sidste ende er jeg den eneste der har benyttet mig af hans julegave hele året: så jeg ved godt, at den ikke rigtigt faldt i hans smag.

Så i år har jeg været endnu mere motiveret for at kaste mig ud i købet af gaver så tidligt som muligt, og så virkeligt lægge en ekstra indsats for, at give min kæreste de bedste gaver. Min kæreste kan godt lide at være en ?rigtig mand?, så alt hvad der emmer af maskulinitet har det med at falde i god jord. Jeg håber at mine tanker og idéer også kan inspirere dig til at købe gode gaver til din egen mand eller kæreste.

Det første jeg faldt over til ham, var en fræk julekalender. Vi har altid en julekalender, og det er en fast tradition at åbne den år efter år. Nogle år er det noget så barnligt som en chokolade-julekalender, og andre år er det en skrabe-kalender som vi aldrig vinder noget på. Da jeg fandt ud af at man kan få en voksen-julekalender fyldt med frække overraskelser vidste jeg vare, at det var noget min kæreste ville blive vild med. Så den er allerede bestilt!

Jeg har dog planer om mange flere julegaver til ham. Han er begyndt at få smag for at løbe længere og længere turer, og virkeligt presse sig selv. Så da jeg læste om en elite-atlet ved navn David Goggins, og de vilde ting han har været igennem, så undersøgte jeg straks om han havde skrevet en bog eller lignende. Den bog er ligeledes bestilt, og skulle gerne ankomme i god tid før juletræet sættes op!

Resten af gaverne regner jeg med at finde, når der er Black Friday. Ved at købe gaverne mens der er gode tilbud kan jeg nemlig give ham meget bedre gaver på mit begrænsede budget.