Sådan finder du det rigtige jagtudstyr

Når jagtsæsonen sættes i gang, er det vigtigt at have udstyret i orden for at sikre størst mulig succes når startskuddet lyder. Nedenstående har vi derfor listet nogle af de ting som er værd at være opmærksomme på for at finde det bedste jagtudstyr.

Hvis man ikke har den store kendskab på området eller er nyjæger, kan det være svært at figurere rundt i hvad man skal kigge efter, og hvilke anerkendte mærker som Vortex og Beretta der er værd at gå efter. Vi har derfor gjort søgningen nemmere så du er sikker på at finde alt det nødvendige udstyr.

En kikkert i verdensklasse

Det er vigtigt at have en god kikkert ved hånden når man begiver sig ud på jagt. Vortex er særligt bekendt inde for dette område og producerer alt fra sigtekikkerter og vandtætte håndkikkerter der alle er i høj kvalitet. En god kikkert skal være nem at have med rundt og samtidig give et godt udsyn fra lang afstand så man kan ramme plet ved første øjekast. Med Vortex kikkerter finder du en kikkert i verdensklasse som samtidig befinder sig i et overkommeligt prisleje.

Camouflerende jagttøj og beklædning

Ligesom det er vigtigt at have en god Vortex kikkert, er det også essentielt at have den rette beklædning. Når man begiver sig ud på jagt, skal man kunne forblive skjult fra rovdyret, hvorfor at ens jagttøj og beklædning skal kunne skabe den rette sløring så man ikke bliver gennemskuet i skovens vilde terræn. Her er det også muligt at tilkøbe masker og overtræk så man bliver fuldstændig skjult bag træer og buske. Til særligt bukkejagt kan det også være nødvendigt med en kikkertmontage for nemmere at få øje på byttet og komme helt tæt på uden at blive opdaget.

Forbedrer sigtet med en skydestok

Mange rovdyr har en rigtig god høre og synssans, hvorfor de nemt kan skræmmes væk ved selv den mindste lyd eller bevægelse. Der skal derfor reageres hurtigt når byttet endelig er fremme. En skydestok er i dette tilfælde ideel, da den sikrer en rank position, således at man har den bedst mulige stilling til at kunne forbedre sigtet.