Sådan holder du dine fødder tørre uden den klassiske gummistøvle

Du kender det sikkert: Det er mandag morgen, og du er på vej ud ad døren og opdager, at det regner. Du orker ikke at have gummistøvler på, så du snupper dine sneakers. Og resultatet? Våde fødder når du kommer frem til arbejdet. Men med et par Korte Gummistøvler kan du komme tørskoet frem, uden at hverken du eller andre opdager, at du er iført gummistøvler.

Gummistøvler er praktiske i et land som Danmark, hvor det i gennemsnit regner næsten hver anden dag. Men med deres tunge udtryk og lange skaft bliver de nemt meget iøjnefaldende. De er praktiske til leg i vandpytterne med børnene eller til gåture i skoven med hunden. Men når du bare gerne vil nå frem til dit bestemmelsessted med tørre fødder og samtidig undgå det klassiske gummistøvle-look, så er Korte Gummistøvler en god mulighed.

Elegant eller sprælsk

Mange af os forbinder nok gummistøvler med de gammeldags mørkegrønne af slagsen eller måske den mere opsigtsvækkende gule variant. Hvis du har børn, ser du måske også varianter med Spiderman, mariehøner, blomster og stjerner for dit indre blik. Men heldigvis findes der også mere diskrete muligheder.

Ilse Jacobsens Korte Gummistøvler kommer i et væld af farver, så du har mulighed for at vælge mellem alt fra de helt afdæmpede, over de elegante til de mere sprælske. Hvis du godt kan lide farver, kan du sagtens finde et par Korte Gummistøvler, der kan løfte ethvert regnsvejrshumør, samtidig med at du bevarer en god stil.

Gummistøvler til enhver lejlighed

Før i tiden har gummistøvlen været det praktiske fodtøj, som ikke ligefrem udstrålede elegance eller god stil. Men de Korte Gummistøvler kan fås i mange forskellige former og designs ? og endda med forskellige højder på hælen, så du har mulighed for at finde et par til enhver lejlighed. De fås med eller uden snører og spænder og med forskellige detaljer. Så uanset om du skal til festival, til havefest eller blot på arbejde, så kan du finde en model, der passer til anledningen. Vælg fx en med lidt hæl til havefesten eller vælg et par, der ligner gummisko til festivalen.