4 pers.
Ingredienser
Cajun kryddermiks:
10 tsk. paprika
1 tsk. tørret oregano
2 tsk. tørret timian
2 tsk. cayennepeber
2 tsk. sorte peberkorn
2 tsk. hvide peberkorn
2 fed hvidløg, hakket
2 lime skåret i både
12 kyllingevinger
salt
Sauce:
5 spsk. ketchup
1 spsk. worchestershiresauce
1 spsk. brun farin
tabasco efter smag
Fremgangsmåde
Kom alle krydderierne i en morter og stød til peberkornene er knust.
Kom kyllingevingerne i en skål og dæk dem med krydderiblandingen.
Varm en stegepande op, til den er meget, meget varm. En rigtig jernpande egner sig rigtig godt til dette. Kom vingerne på panden uden fedtstof og lad dem stege, til de bliver sorte medn IKKE brændte!! Vend dem, så de får kulør på begge sider og krydr dem med salt.
Kom vingerne i et ovnfastfad og steg dem i yderligere 15 minutter i en forvarmet ovn ved 220 grader.
Server med limefrugter skåret i både og den blandede sauce.
De bliver ekstra gode hvis de grilles i haven!!