Tag i golfhimlen hos Himmerland

Er du golf entusiast og leder du efter det perfekte sted at dyrke din yndlingssport, samtidigt med, at du kan holde ferie. Du behøver ikke rejse til den anden side af jorden, for at kombinere disse to ting, du kan nemlig få det lige her i Himmerland. Læs med her.

Hos Himmerland kan du kombinere et ophold, sammen med en golfoplevelse. Hos Himmerland kan du nemlig spille golf på de spændende golfbaner, herunder den nye ?New Course?.

På et golfophold kan du vælge imellem både et basis golfophold og et luksusophold. På et luksus golfophold, får du blandt andet fri adgang til både ?New Course? og ?Old Course? banerne. Udover adgang til banerne, får du også en golfbil til rådighed. I opholdet får du selvfølgelig overnatning inkluderet, med både lækker morgenbuffet og adgang til svømmehallen samt fitness. Når du på dag 1. er færdig med at spille golf, så kan du nyde ikke mindre end, 9 serveringer i restauranten, ?Himmeriget?.

Få hjælp til at finde det rigtige golftøj

Hos Himmerland, kan du også finde et stort udvalg af udstyr indenfor gold, samt golftøj. Har du derfor brug for nyt golftøj, eller mangler noget bestemt, så kan du finde det i butikken eller på webshoppen. Butikken har golftøj til alle aldre, derfor kan du både finde udstyr til børn og voksne.

Hvis du har behov for hjælp, kan du også få råd og vejledning af de dygtige medarbejdere.     

Tag din partner med til en uforglemmelig oplevelse

Hos Himmerland kan du sagtens tage din partner med, også selvom vedkommende ikke spiller golf. Himmerland byder nemlig på masser af oplevelser både i området og på selve hotellet. Du kan hos Himmerland også finde en spaafdeling, som kan være det perfekte alternativ, hvis golf ikke lige har interesse.

I spaen kan man finde en Finsk Sauna, og et koldt bad til at få gang i kroppen. Der er naturligvis også et bassin, som er til dig som trænger til afslapning. Udover de nævnte kan man også prøve spabad, saltbad og en biosauna. Det er også muligt at bestille spabehandlinger, samt nyde en lækker spa frokost.